İçeriğe geç

Türkiye Çin Uçakla Kaç Saat Sürer

Çin ile Türkiye arası uçakla kaç saat?

Çin’den Türkiye’ye uçuş kaç saat sürer sorusunun cevabı 9 ile 10 saat arasında değişmektedir. Çin-Türkiye uçak biletleri indirimli fiyatlarla satın alınabilir. tarafından sunulan en ucuz Çin uçak bileti ile Çin’e oldukça rahat ve konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz.

Türkiye Çin arası otobüsle kaç saat?

İstanbul’dan Çine’ye kaç saat sürüyor? İstanbul ile Çine arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 8 saat sürüyor.

Türkiye Çin uçak bileti kaç TL?

İstanbul – Çin Halk Cumhuriyeti Uçakla en ucuz seyahat9.

Türkiye Çin arası kaç dakika?

İstanbul’dan Çin’e uçuşEn ucuz uçak bileti bulundu8.

En uzun uçak yolculuğu kaç saat sürer?

En uzun uçuş: İnişsiz 64 gün 22 saat 19 dakika – YouTube. Bu içerik mevcut değil.

Türkiye ile Çin arasındaki saat farkı ne kadardır?

22 Eylül Pazar günü Çin’de saat 12:00 iken Türkiye’de saat 07:00’dir. Çin, Türkiye’den 5 saat ileridedir.

Çin’e hangi aylarda gidilir?

Pekin’i ziyaret etmek için ideal zamanlar Nisan, Mayıs, Eylül ve Ekim aylarıdır. Geleneksel Çin ay takvimine göre her yıl gerçekleşen Çin Yeni Yılı kutlamaları ülkeyi iki hafta boyunca rengarenk bir ışıltıyla kaplar.

Türkiye Rusya uçakla kaç saat sürer?

İstanbul’dan Rusya’ya uçuş kaç saat? İstanbul ile Rusya arasındaki uçuşlar ortalama 4 saat 15 dakika sürmektedir. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Moskova ve St.

Çin’den Amerika uçakla kaç saat sürer?

ABD uçuşları hakkında bilmeniz gerekenlerEn popüler rotaPVG Şanghay Pudong Uluslararası Havalimanı – LAX Los Angeles Uluslararası HavalimanıEn popüler rotada ortalama uçuş süresi17 saat 40 dakikaGidiş-dönüş biletin ortalama fiyatı 92 TL.

Çin Japonya arası kaç saat?

Çin’den Japonya uçak bileti: hızlı bilgiEn ucuz uçuş bulundu2.393TLEn ucuz uçuş ayıEylülOrtalama uçuş süresi3 saat. 13 dakikaEn popüler havayoluJapan AirlinesHaftada ortalama uçuş sayısı2.

Türkiye’den en pahalı uçak bileti nereye?

Uluslararası uçuşlarda en pahalı tek yön bilet 93.653 liraya Kuala Lumpur-İstanbul varışlı olarak satın alındı. Yurt içi uçuşlarda en pahalı gidiş-dönüş bilet 8.000 899 liraya Gaziantep-İzmir varışlı olarak satılırken, en pahalı gidiş-dönüş bilet 9.000 241 liraya İstanbul-Antalya varışlı olarak satıldı.

Thy çinde hangi şehirlere uçuyor?

Çin yönüne uçuşlar için en iyi fiyatları inceleyin: İstanbul (IST) – Şanghay (PVG). … İstanbul (IST) Şangay (PVG) En iyi fiyat. … İstanbul (IST)- Şangay (PVG) … İstanbul (IST)- Guangzhou (CAN) … İstanbul (IST)- Guangzhou (CAN) … İstanbul (IST)- Guangzhou (CAN) .. . İstanbul (IST) – Pekin (PEK) … İstanbul (IST) – Pekin (PEK)

Çin’den Türkiye’ye kaç gün?

Çin – Türkiye için ucuz uçak bileti fırsatları ve tüyolarıEn iyi fiyat bulundu₺ 7.

Çin’den Türkiye’ye uçakla kaç saatte gidilir?

İstanbul’dan Pekin’e uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi7.

Çin’in bir ucundan diğer ucu kaç km?

Ülkenin kuzeyi ile güneyi arasındaki mesafe yaklaşık 5500 km, doğusu ile batısı arasındaki mesafe ise yaklaşık 5000 km’dir.

Çin’in bir ucundan diğer ucu kaç km?

Ülkenin kuzeyi ile güneyi arasındaki mesafe yaklaşık 5500 km, doğusu ile batısı arasındaki mesafe ise yaklaşık 5000 km’dir.

Çin Japonya arası uçakla kaç saat?

Çin’den Japonya uçak bileti: hızlı bilgiEn ucuz uçuş bulundu2.393TLEn ucuz uçuş ayıEylülOrtalama uçuş süresi3 saat. 13 dakikaEn popüler havayoluJapan AirlinesHaftada ortalama uçuş sayısı2.

Çin Amerika arası uçakla kaç saat?

ABD uçuşları hakkında bilmeniz gerekenlerEn popüler rotaPVG Şanghay Pudong Uluslararası Havalimanı – LAX Los Angeles Uluslararası HavalimanıEn popüler rotada ortalama uçuş süresi14 saat 48 dakikaGidiş-dönüş biletin ortalama fiyatı 92 TL.

Thy çinde hangi şehirlere uçuyor?

Çin yönüne uçuşlar için en iyi fiyatları inceleyin: İstanbul (IST) – Şanghay (PVG). … İstanbul (IST) Şanghay (PVG) En iyi fiyat. … İstanbul (IST)- Şangay (PVG) … İstanbul (IST)- Guangzhou (CAN) … İstanbul (IST)- Guangzhou (CAN) … İstanbul (IST)- Guangzhou (CAN) .. . İstanbul (IST) – Pekin (PEK) … İstanbul (IST) – Pekin (PEK)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kıvırcık Saçlı Escort